Openingsuren instituut

maandag 9 u tot 20u
dinsdag 9 u tot 20u
woensdag 9 u tot 20u
donderdag 9 u tot 20u
vrijdag 9 u tot 19u
zaterdag 10 u tot 18u
zondag gesloten
Via een kwalitatief hoogstaand productgamma en samen met onze partners staan wij garant voor een behandeling op ieders maat. Enkele merken vind je hieronder:
 • Dr Renaud

  Dr Renaud biedt verzorgingsproducten aan tegen een aantrekkelijke prijs zonder hiermee aan kwaliteit in te boeten. Door de interessante prijs-kwaliteitsverhouding en het ruime productassortiment valt het merk bij heel wat vrouwen in de smaak. Dankzij de hoge klanttevredenheid kunnen schoonheidsspecialistes een succesvol bedrijf uitbouwen met het merk Dr Renaud.

 • Neonail

  Neonail is een Europees merk van de Cosmo Group Sp. Z.o.o. Sp. K., een internationale leider in de nagelindustrie. NeoNail Professional staat al meer dan 6 jaar sterk op de markt en is inmiddels verkrijgbaar in 30 verschillende landen over de hele wereld en vanaf 2018 ook in België, Nederland en Luxemburg met als hoofdkantoor Nailcenter Keyola te Haaltert, België. Ze besteden aandacht aan hoge kwaliteit, moderne, veilige, EU-goedgekeurde producten en innovatieve oplossingen voor de professionele nagelstyliste.

 • Urban nails

  Het merk Urban Nails heeft al geruime tijd bekendheid verworven in Nederland en België.

  Met een uitgebreid gamma producten, materialen en tools kan ik al mijn klanten verwennen met fantastische nagels. Gel? Gel polish? Geen probleem, het is er allemaal!